Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

SIIVUN PAREMPI OPISKELIJAELÄMÄ

Mobiiliopiskelijakortti

Opiskelijakunta SAMOn jäsenet voivat ottaa käyttöönsä Slice.fi-mobiiliopiskelijakortin. Slicen mobiiliiopiskelijakortti on virallinen opiskelijakortti, ja sen saaminen edellyttää SAMOn jäsenyyden sekä SeAMKissa läsnäolon opiskelijana. Slice.fi-sovelluksessa on vain SAMOn jäsenille suunnattuja superetuja, joita voi lunastaa mobiiliopiskelijakortilla.

Slicesta löytyy kaikki opiskelijaedut ja opiskelijan henkilökohtainen mobiiliopiskelijakortti. Mobiilikortissa ei ole tarraa, vaan sen oikeassa yläreunassa vilkkuu täppä, mikäli jäsenyys on voimassa ja jäsenmaksu maksettu.

 

Haluatko ottaa Slicen mobiiliopiskelijakortin käyttöön?

Lisätietoja mobiiliopiskelijakortin käyttöönotosta löytyy SAMOn kotisivuilta, jonne pääset tästä linkistä.

 

Unohtuiko salasana?

Sovellukseen kirjaudutaan sisään kertakäyttöisellä salasanalla. Mikäli vaihdoit puhelinta tai tulit muusta syystä uloskirjatuksi sovelluksesta, voit resetoida tunnuksesi syöttämällä sähköpostisi sivulla www.slice.fi/resetoi. Saat sähköpostiisi resetointilinkin, jota vuorokauden sisällä klikkaamalla saat paluupostina uuden salasanan sovellukseen. HUOM! Resetointilinkki saattaa mennä roskapostikansioon. Jos resetointisivu ei tunnista sähköpostiosoitettasi, kokeile jotain muuta käyttämääsi osoitetta tai tarkista opiskelijakunnalle antamasi osoite suoraan opiskelijakunnaltasi.

Jaa: