Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Asema 67


Asema 67

Asema 67 on Ilmajoella sijaitseva täyden palvelun huoltoasema ja autokorjaamo. Asema 67 on auki viikon jokaisena päivänä aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan. Asema 67:lla on tarjolla Neste Oil-polttoaineet ja -öljy sekä voiteluaineet.

Asema 67:lla voit nauttia kotimaisesta naudanlihasta valmistetuilla pihveillä varustetut, maistuvat burgerit. Burgerit tarjotaan rapeiden lohko- tai ranskanperunoiden kanssa. Burgerien lisäksi Asema 67 tarjoaa maukkaita lautas- ja salaattiannoksia. Lähes kaikki annokset on mahdollista saada gluteenittomina ja tilata etukäteen, joko mukaan otettaviksi tai syödä paikan päällä.

Asema 67:n autokorjaamolla huolletaan ja korjataan autot merkistä riippumatta. Autokorjaamon palveluihin kuuluvat muun muassa ilmastoinnin täytöt ja huollot, hydrauliletkujen teko, öljynvaihdot, katsastustarkistukset ja renkaiden huollot.

Myymälässämme on laaja valikoima työkaluja, autokemikaaleja, öljynsuodattimia, tulppia ym. autojen varaosia.Ja se mitä ei löydy, saadaan tilaamalla nopeasti. 

Meillä myynnissä myös henkilöautojen, pakettiautojen ja maastureiden laadukkaita renkaita.

Tervetuloa täyden palvelun Asema 67:n!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot
Asema 67
Seinäjoentie 59
60800 Ilmajoki
Puh. 06 4246262
www.asema67.fi
Facebook

Soita: 06 424 6262

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut