Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Etelä-Pohjanmaan Katsastus


Etelä-Pohjanmaan Katsastus

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy on yksityinen katsastusasema joka tarjoaa kotimaista ja luotettavaa katsastuspalvelua Seinäjoen parhaalla paikalla.

Katsastusasema on suunniteltu tehokkaaksi ja palvelevaksi paikaksi, jossa pystymme tarjoamaan nopean ja viihtyisän asiakaskokemuksen.

Etelä-Pohjanmaan Katsastukselta löydät kaikki katsastuspalvelut kevyestä raskaaseen kalustoon. Katsastusten lisäksi meillä voit tehdä myös ajoneuvojen rekisteröinnit, omistajanvaihdokset ja vakuutukset. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa mielellään kaikkiin katsastukseen ja autoiluun liittyviin mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Meidän mielestä katsastuksen pitää olla nopeaa, mukavaa ja helppoa. Tervetuloa katsastukseen ilman ajanvarausta tai sopivan ajan varaamalla. Voit tehdä ajanvarauksen helposti verkkosivuillamme www.epkatsastus.fi tai soittamalla 06 4200 700. Lisätietoja saat myös Facebookista @epkatsastus.

Autopesuissa sinua palvelee Tähtiautopesu asiantuntevalla ja iloisella palvelulla. Tähtiautopesu huolehtii autosi kokonaisvaltaisesta pesusta ja puunauksesta valitsemallasi pesuohjelmalla. Tutustu Tähtiautopesuun kotisivuilla www.tahtiautopesu.fi sekä Facebookissa @tahtiautopesu.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Katsastus Oy
Varastotie 11
60100 Seinäjoki
06 420 0700
info@epkatsastus.fi
www.epkatsastus.fi
Facebook

Soita: 06 420 0700

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut