Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Health and Beauty by Storm


Health and Beauty by Storm

Health and Beauty by Storm on Seinäjoella sijaitseva jalkojen hoitoon sekä kauneudenhoitoon erikoistunut yritys. Yrityksen takana on Veera Storm, jonka monipuolinen palveluvalikoima sisältää terveydenhoidollista jalkojenhoitoa, ihokarvojen poistot sokeroimalla, erilaiset kynsipalvelut, kulmien ja ripsien kestovärjäykset, muotoilut ja kestotaivutukset sekä turvehoidot. Liikkeestä löydät myös laajan valikoiman korealaista kosmetiikkaa sekä ekokosmetiikkaa ja asiantuntevan henkilökunnan, joka neuvoo sinua terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitämisessä myös kotioloissa.

Jalkahoidot

Jalkahoitojen monipuolisesta palveluvalikoimasta löydät muun muassa jalkojen virheasentoja korjaavat ja suojaavat silikoniortoosit, sisäänkasvaneiden kynsien oikaisut sekä syylänpoistot ammattitaidolla unohtamatta ihania jalkojen hemmotteluhoitoja ja varpaankynsien geelilakkauksia. Jalkahoidoissa käytetään aina Footlogix-jalkojenhoitosarjan tuotteita, joka on kehitetty yhteistyössä lääkäreiden kanssa. Tuotteet perustuvat DIT-teknologiaan, jossa ne hoitavat ihoa kaikista sen kerroksista ja tulokset näkyvät välittömästä.

Turvehoidot

Turvehoito perustuu siihen, että turve tehostaa aineenvaihduntaa ja turpeen bioaktiiviset aineet hoitavat ihoa. Turvehoidoilla voidaan hoitaa esimerkiksi psoriasista, ihottumia ja aknea, hiuspohjan ongelmia, verenkiertohäiriöitä, vaihdevuosi- ja eturauhasvaivoja sekä reumasärkyä, kulumia ja urheiluvammoja.

Kauneudenhoitopalvelut

Kaipasitpa lisää säihkettä katseeseen, häiritsevien ihokarvojen sokerointia tai kynsi- ja käsihoitoja, löydät kaikki nämä palvelut saman katon alta. Kauneudenhoitojen palveluvalikoima on laaja ja kehittyy jatkuvasti. Mm. kasvohoidot ovat tulossa valikoimaan kevään 2020 aikana! Tutustu lisää ja seuraa ilmoittelua kotisivuillamme sekä somessa!

Voit varata ajan kätevästi osoitteessa bystorm.fi/ajanvaraus haluamaasi palveluun.

Tervetuloa!

Seuraa Health and Beauty by Stormia myös Facebookissa ja Instagramissa @hbbystorm.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Health and Beauty by Storm
Vapaudentie 32-34
60100 Seinäjoki
044 324 3940
veera@bystorm.fi
www.bystorm.fi
Facebook

Soita: 044 324 3940

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut