Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Hotelli-Ravintola Alma


Hotelli-ravintola Alma

Alma on uniikki vanhaan rautatieläistentaloon restauroitu yksityinen hotelli-ravintola Seinäjoen keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Ravintola

Ravintola Alman ainutlaatuinen ruokailusali ja ammattimainen palvelu tarjoaa huippuolosuhteet ruokailulle. Huippuammattilaisten valmistama ruoka on tuotettu mahdollisimman pitkälle lähituottajien raaka-aineista, laadusta tinkimättä.

Baari

Alman aulabaarissa voit nauttia maukkaita leivonnaisia ja erikoiskahveja ja samalla katsella televisiota tai vaikka lukea sähköpostit Alman langattoman nettiyhteyden avulla. Kesäiltoina myös terassi palvelee asiakkaita rauhallisen musiikin soidessa taustalla.

Hotelli

Alman päärakennuksesta löytyy viihtyisiä ja kodikkaita huoneita, joissa nykyajan mukavuudet on yhdistetty antiikkisempaan sisustukseen. Erikoisemmat huoneet löytyy vanhaan höyryvetureiden vesitorniin rakennetusta Alman Tornista, jossa sijaitsee myös reilunkokoinen tornisuite poreammeineen ja saunoineen.

Tilaisuudet
Alman ainutlaatuinen ravintolasali kabinetteineen tarjoaa upeat puitteet erilaisten juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen. Almassa voidaan järjestää niin häät, kuin yritystilaisuudet aina 160 vieraaseen asti.

Seuraa Hotelli-Ravintola Almaa myös Facebookissa @hotelalma.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Hotelli-Ravintola Alma
Ruukintie 4
60100 Seinäjoki
06 421 5200
alma@hotelalma.fi
www.hotelalma.fi
Facebook

Soita: 06 421 5200

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut