Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

KivaPäivä-ohjelmapalvelut


KivaPäivä-ohjelmapalvelut

KivaPäivä-ohjelmapalvelut tarjoaa aktiviteetteja niin polttari- ja synttäriporukoille, kokouksiin, tykypäiville ja moneen muuhun ryhmätoimintaan. Tarjolla on liikunnallisia sekä aivoja treenaavia aktiviteetteja maassa, vedessä sekä ilmassa. KivaPäivä tarjoaa valmiita ohjelmapaketteja sekä yksittäisiä ohjelmia 1-80 hengen ryhmille omissa tiloissaan sekä asiakkaan luokse tuotuna. Yritykseltä löytyy valmiudet myös suurempien ryhmien ohjelmien järjestämiseen. 

KivaPäivän ohjelmissa voit nauttia rennosta päivästä muun muassa seikkailuradoilla, jokiristeilyillä, köysilaskeutumalla, FlyBoardin vauhdeissa tai vaikka saunan lauteilla järven rannassa! Yhteisellä tekemiselle kohotetaan ryhmähenkeä leikkimielisesti ja hauskalla meiningillä. Ohjelmistossa on vauhdikkaampaa menoa sitä kaipaaville sekä rennompaa ohjelmaa. Palveluja ohjaa kokeneet ohjaajat, jolloin kaikki ohjelmat tuotetaan turvallisesti ja luotettavasti.

KivaPäivä tarjoaa myös vuokralle saunatuvan järven rannalla. Tuvassa on keittiö, ruokailu-/kokoustilat noin 16 hengelle sekä sauna noin 10 hengelle kerrallaan. Vuokrattavana on myös vesipolkupyöriä, vesikirppu, sumopukuja, jättinyrkkeilyhanskoja, paintball-varusteita, palju ja paljon muuta!

Ota reippaasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeitasi vastaava päivä!

Tutustu KivaPäivän ohjelmistoon kotisivuilla sekä Facebookissa @kivapäiväohjelmapalvelut.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

KivaPäivä-ohjelmapalvelut
Kauppatie 25
60800 Ilmajoki
oikein@kivapaiva.fi
0500 366 759
www.kivapaiva.fi
Facebook

Soita: 0500 366 759

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut