Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Kotimatto


Kotimatto

Seinäjoella sijaitsevasta, vuonna 1984 perustetusta, Kotimatosta löydät laajan valikoiman kotimaisia ja laadukkaita mattoja, räsymatto-lattiatyynyjä ja muita sisustustuotteita. Tarvitsetpa siis mattoja kotiin tai omaan yritykseesi, kannattaa vierailla Rengastiellä Kotimaton kivijalkamyymälässä hakemassa inspiraatiota ja upeita tuotteita. Liikkeen verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, joten voit shoppailla myös haluamanasi kellonaikana.

Palvelut

Myymälässä sinua on vastassa osaava ja mukava henkilökunta, joka auttaa sinua mattojen valinnassa sekä tarvittaessa osallistuu isompien mattotilausten yhteydessä mattotarpeiden kartoitukseen. Liikkeestä ja nettisivuilta löytyy mattoja jos jonkinlaiseen makuun ja tarpeeseen, niin julkisiin tiloihin kuin kotiinkin. Tarjolla on mattoja kaikkiin kodin huoneisiin minkä kokoisena tahansa, esimerkiksi puuvillaisena, nukkaisena, villaisena ja sileänä. Myös terassimattoja sekä lattiatyynyjä löytyy. Lisäksi Kotimatto tarjoaa lemmikeille petejä, ladattavia lamppuja sekä muuta sisustusta.

Jos juhlien yhteydessä matolle kaatuu juomaa tai tippuu ruokaa, ei syytä huoleen, sillä Kotimatto tarjoaa myös mattojen pesupalvelua; matot noudetaan myymälästä pesulaan joka keskiviikko ja palautetaan seuraavalla viikolla keskiviikkona. Myös mattojen asennukset, kuten esimerkiksi kokolattiamatot, voidaan sopia tapauskohtaisesti erikseen.

Tutustu yritykseemme lisää nettisivuillamme, Facebookissa ja Instagramissa.

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Kotimatto
Rengastie 2
60120 Seinäjoki
050 570 6941
kotimatto@kotimatto.fi
www.kotimatto.fi
Facebook

Soita: 050 570 6941

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut