Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Squash & Bowling Center


Squash & Bowling Center

Squash & Bowling Center Seinäjoella on kattava viihde- ja urheilukeskus, joka on täynnä toimintaa! Tekemistä riittää keilailusta biljardiin ja nälän iskiessä runsas buffet-ravintola ja kahvila-pubi tarjoaa herkullista ruokaa ja naposteltavaa. Lisäksi Proshopista löydät kaikki tarvittavat varusteet keilailuun ja mailapeleihin.

Kuntosali

Uusi kuntosali tarjoaa tasokkaat ja monipuoliset mahdollisuudet onnistuneeseen treeniin - täysin ilman sitoutumispakkoa tai aloitusmaksuja!

Ruokailu

Buffet-ravintola & Rolls tarjoaa päivittäin runsaan salaattipöydän ja sekä tuoreen kotilounaan. Ammattitaitoinen henkilökunta valmistaa myös asiakkaiden toiveiden mukaiset ruokakokonaisuudet eri tilaisuuksiin.
Pienempään nälkään kahvio & pubi tarjoilee maittavaa pikkusuolaista ja -makeaa, sekä virvoitusjuomia.

Liikuntaa ja pelejä

SQB-Centeristä löytyy neljä squash-kenttää, laadukkaat keilaradat, viisi sulkapallokenttää, viisi tasokasta biljardipöytää ja snookerpöytä. Tekemistä löytyy siis kaikentasoisille ja -ikäisille!

Kokous- ja saunatilat

SQB-Centerin sauna- ja kokoustilat sopivat niin kokouskäyttöön kuin illanviettoon pienille ja suurille ryhmille. Viihtyisät tilat tarjoiluineen voi helposti yhdistää sopiviin aktiviteetteihin, jolloin hauska ilta on taattu!

Katso opiskelijaetumme täältä.

Yhteystiedot

Squash & Bowling Center
Urheilupuisto 5
60100 Seinäjoki
06 414 0151
info@sqb.fi
www.sqb.fi

Soita: 06 414 0151

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut