Takaisin ylös ↑ Feedcowboy.com

Subway Tuuri Onnentie


Subway Tuuri Onnentie

Tekeekö mielesi jotain terveellistä ja herkullista syötävää? Subway palvelee sinua myös Tuurissa. Olet lämpimästi tervetullut herkuttelemaan meille, vaikka shoppailun lomassa.

Haluamme tarjota sinulle vain parasta ja kehitämmekin koko ajan valikoimaamme palvelemaan tarpeitasi vielä paremmin. Pyrimme myös jatkuvasti pienentämään ympäristöjalanjälkeämme sekä vaikuttamaan myönteisesti ihmisiin ja ympäristöön toimimissamme maissa.
Valikoimassamme on peräti viisitoista eri Subia, joista valita. Jokaiseen niistä valitset itse haluamasi kasvikset, leivän, kastikkeet ja mausteet. Näin eri vaihtoehtoja on rajattomasti, joten kyllästyminen on mahdotonta. Jos kuitenkin kaipaat vaihtelua, kokeile herkullisia salaattejamme tai vaikka suosikki Subiasi wrapina. Jälkiruuaksi totta kai herkullinen Cookie, joita meiltä löytyy viittä erilaista.

Subway-ravintolat ovat ruokkineet tyytyväisiä asiakkaita Suomessakin jo pian kaksikymmentä vuotta ja liikkeitä on jo yli 100 eri maassa. Jatka kanssamme hyvää työtä ja tule nauttimaan herkullisia Subeja meille. Meille voit tehdä myös catering-tilauksen juhliasi varten. Myymme myös lahjakortteja. Palvelemme sinua viikon jokaisena päivänä, iltatunneille asti.

Ota Subway seurantaan Facebookissa @subway.suomi ja Instagramissa @subway.suomi.

Katso opiskelijaetumme tästä.

Yhteystiedot

Subway Tuuri
Onnentie 4-6
63610 Tuuri
Puh. 045 184 0439
www.subway.fi
Facebook
Instagram

 

Soita: 045 184 0439

Jaa:

Viimeisimmät julkaisut